Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak produktsortiment bland annat med den populära FillUp smaken Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.

Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

Fillup

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Arrak Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Många slutar röka tobak med e-ciggen för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Arrak har en smak som svensk punsch eller arraksbullar. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från design till personliga varumärken samt aromer för kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i utbudet. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Renheten är så stor att livslängden är Mer än två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en aktuell vara.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.