Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta tobaksröka sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Blåbär.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Blåbär.se.

vape

E-juice är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man gör e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Blåbär smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-juice. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det senaste sättet att sluta tobaksröka är med e-cigaretter. Man fortsätter tobaksröka, men röken består av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av frukt, nötter, tårtor, diverse sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Blåbär förväntas bli populär då den har en fin smak av Blåbär. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat flavours från oss i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

e

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till spritdrycker.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.