Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta tobaksröka sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Lakritsrulle godis.

Lakritsrulle godis e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vg

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsrulle godis smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det fräscha sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-ciggen. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, godis-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Lakritsrulle smakar Lakritsrulle. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.