Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Svart mjuk lakritsstång.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Svart mjuk lakritsstång Shake N´ Vape e-vätska.se.

e-cigg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det senaste sättet att sluta tobaksröka är med e-cigg. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av fruktblandningar, nötter, tårtor, diverse sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak är hur Svart mjuk lakritsstång smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer av oss i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken och aromer till kunder.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

elcig

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. De säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.