Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med arom av Nyplockade hallon för e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Hallon.se.

diy

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Hallon smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

E-cigg är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, tårtor, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Nyplockade hallon förväntas bli omtyckt enär den har en ädel smak av Hallon som är helt mogna. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken och aromer för kunder.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smaken är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till vispgrädde.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Smaker för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.