Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med smak av Jordgubbar till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Jordgubb.se.

e-vätska

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Jordgubb förväntas bli populär eftersom den har en ädel arom av Jordgubbar som nyss plockats. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi tillverkat åt ett företag i UK i många år redan nu. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

nikotinbas

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar smaker till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära i Sverige.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.