Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med smak av Körsbär till e-cigg

Körsbär e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Denna Körsbär FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-juice. Inom Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att sluta röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, vilda bär, fruktblandningar och energidrycker.

Efterfrågan på Körsbär förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Körsbär med fruktig smak som riktigt smaskig. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Bolaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.