Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Viol halstabletter till e-cigg

Viol e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.

e-juice

E-juice eller e-juice kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigaretter. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Viol halstabletter Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det senaste sättet att sluta röka är med e-cigaretter. Man fortsätter tobaksröka, men röken ersätts av ånga från e-vätska som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Violtabletterna i små tablettaskar är hur Viol halstabletter smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar flavours till snaps, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.