Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Smörkaramell med mint e-juice till e-ciggen

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Caramint.se.

vape

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – alternativt nikotinfri bas om hen så önskar.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Karamell med mint smakar Mintiga smörkarameller. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.