Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Gräddkola med mint e-vätska till e-ciggen

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Mintkola.se.

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

e-juice

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen har blivit det snabba sättet att lägga av med att röka tobak. Man fortsätter tobaksröka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-vätska som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Gräddkola med en aning mint är hur Gräddkola med mint smakar. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar smaker till candy shots, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Merparten av företagets produktion går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som strösocker, är en omtyckt vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.