Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Lakrits explosion e-juice till e-cigaretter

Svensk FillUp e-vätska med arom av Lakritsexplosion lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vejp

E-juice är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobaksprodukter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Smakexposion av lakrits smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter har blivit det enkla sättet att lägga av med att röka. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Smakexposion av lakrits smakar Lakrits och mer lakrits. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Tillverkare får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

glycerin

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. De säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.