Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Fläderblommor e-vätska till e-ciggen

Svensktillverkad FillUp e-juice med arom av Fläderblommor lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – alternativt nikotinfri bas om hen så vill.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

E-ciggen har blivit det enkla sättet att sluta röka. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och läsk.

Fläderblommor förväntas bli populär eftersom den har en fin arom av Fläderblomma. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt flavours från oss i många år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen på ångan från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar flavours till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast säljs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.