Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Persika e-juice till e-cigaretter

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Persika.se.

elcigg

E-vätska hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Många slutar röka tobak med e-cigaretter för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

Många går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Fruktig persika förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av Persika plockad direkt från trädet som riktigt smaskig. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Tillverkare får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

e

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets produktion går på export. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén uppskattas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.