Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-juice med smak av Tropisk fruktmix.

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med arom av Tropisk frukt lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Det nya sättet att sluta tobaksröka är med e-ciggen. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, vilda bär, fruktblandningar och läsk.

Den nya FillUpen Tropisk fruktmix har en smak av Tropiska frukter i blandning. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan nu. Med hjälp av våra aromer med ren och smaskig arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken samt aromer för kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell vara.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.