Allt-fraktfritt.se tillverkar och säljer Energy e-vätska till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Energidryck.se.

gör

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Vanliga aromer på e-juice är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och läsk.

Den nya FillUpen Energidryck har en smak av Energidryck. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken samt aromer till kunder.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

vape

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en populär produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. De saluförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.