Allt-fraktfritt.se tillverkar och säljer Gräddkola e-juice till e-ciggen

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Toffee.se.

shake

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Åtskilliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Gräddkola förväntas bli omtyckt eftersom den har en fin arom av Gräddkola med choklad. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig arom expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan göra allt från design till egna varumärken samt aromer åt kunder.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

e

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar flavours till spritdrycker, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Bolaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära inom Sverige.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.