Blossa elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Kan man faktiskt byta ut elcigg mot orginella cigaretter. Rökning som rökning säger de som tycker att electrocigarette bara är ett annat alternativ för rökning. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

Om man nu ska sluta röka kan man använda sig av ett startpaket där man får tillgång till flera olika smaker på sin cigg. Med denna innovation kan du rentav få ett bättre liv.

vad

Hur länge räcker en elcigarett?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

Kvalitet och utseende styr oftast priset på en el-cigarett. När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Oftast lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en kortare period. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Vem som helst kan röka electrocigarette

El-cigaretterna möjliggör för dig att röka utan att röka. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

Med en el-cigg kan du röka utan att störa andra. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. Det kan jämföras med de traditionella vattenpiporna. Här slipper du dessutom den farliga tobaken.

Köp cigaretter och ejuice på nätet i bra ecigg butiker

Köp dem i Svenska onlinebutiker. Butiker online har ett större och bredare utbud. Rökningen har blivit uppdaterad. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

När du väl köpt din e-cigg, se till att du förstår dig på den. Ifall du sköter produkten på korrekt sätt kan du få ut mer av den.