Du kan vejpa tryggt med vape sverige godkänner som säkert

Det är ingen anledning till att börja puffa vanliga cigaretter numera. Men för att ändå uppleva rökning med god smak och rätt känsla så är vape sverige godkänner och anser vara en säker produkt. Dessa el cigg röks som vanliga cigaretter med med en typ av munstycke men i dem ingår inte den vanliga cigarettens farliga ämnen.

Ungdomar röker numera med nikotinfria el cigarett och det är kanon

e

Vid en jämförelse med vape och vanliga cigaretter så ska man komma ihåg hur otroligt farligt vanliga cigaretter är. Då vape sverige godkänt så får man inte samma problem vid rökning av ecigg som hos tobaksrökning. Den här typen av ecigg är varken skadlig eller innehåller nikotin så man blir inte beroende, därför kan man inte alls räkna med några problem.

Ordet vejpa kommer från engelskans ånga och det är benämningen på när man röker elcigg. Det som andas in är en typ av smak och doftsatt ånga och det är inget som stör någon annan som finns runtomkring. Man är praktiskt nog inte alls begränsad i var man kan röka.

Går det att se skillnad på eciggen och vanliga cigaretter och vad är vape?

Det finns skillnader i utseende på vanliga cigaretter och el cigg. Det är en tydlig skillnad mellan elcigg och vanlig cigarett, vape sverige fås vanligen i ett startkit där bland annat laddare ingår och själva ciggen är visserligen avlångt cigarettformad men uppenbart inte en vanlig cigarett. Att cigaretten inte blir kortare är en tydlig skillnad.

Vape produkter som räcker lång tid till bra priser finns online. Det gör att man både lätt får tag på ecigg som godkänts i Sverige och man sparar en bra slant. Man byter e-vätskan i en patron men samma cigarett används alltid. Man tar den smak man vill ha och provar enkelt nya.

Det kan förstås skapa viss irritation om folk tror att man röker på allmän plats, inomhus eller på kontoret där tobaksrökning inte är tillåten. Men eftersom det rör sig om vape så så lugnar man ner sig och gillar att man inte smogar luften med tobaksrök.

Vilken åldersgräns finns för Vape?

Vape utan nikotin som köps i Sverige, då är det ingen åldersgräns på cigaretterna. Annars gäller 18 år. Men om är man en ickerökare och vill experimentera med vape så borde man likväl inte använda annat än den nikotinfria varianten eftersom nikotin som bekant leder till att man utvecklar beroende.