Nu är det hög tid att bli rökfri ta stöd av elcigg

Den som en gång har börjat blossa tobakscigaretter känner till att det inte är enkelt att sluta. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Med en elcigg går rökavvänjningen lättare.

e

En elcigg stöder dig att bli rökfri

När man ska sluta röka så är det viktigt att fundera lite på vad som händer i kroppen och man bör helt klart dra nytta av sluta röka tips. Ibland kan man behöva ta till flera metoder. Vill du inte sluta helt med ditt nikotinanvändande kan du använda nikotintuggummi tillsammans med din elcigg.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Med hjälp av en e-cigg kan du behålla vissa delar av din rökrutin om du skulle vilja. Detta kan vara vad du behöver för att lyckas.

Smarta tekniska hjälpmedel som kan göra skillnad

Men det finns mer än elcigg och nikotintuggummin som kan vara bra att använda då man vill bli fri från rökningen. Idag finns det appar till både Windows och iPhone som du kan använda om du vill. Med en app så får man lite mer organisation över det hela. Rökfria appar är bra att ha och är oftast gratis.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Nu för tiden kan du dessutom få hjälp av smarta hjälpmedel. Om man vill lyckas med att sluta röka kan det vara en bra idé att ta hjälp av andra. Kostnadsfri information finns online!

Man måste vilja för att lyckas

Du måste vara motiverade om du vill sluta röka. El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Nikotinet spelar ingen roll här. Ett svårt beslut, men det måste tas av dig.

Det gör inte att bli rökfri om man feströker. Att sluta betyder verkligen att sluta. Men man måste ändå försöka, man kan inte ge upp. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.