Passiv rökning är seriöst!

Idag vet de flesta att passiv rökning är farligt. Varje år dör några av passiv rökning. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

e

Även utomhus kan man bli drabbad, det leder sedan till symptom som man inte märker. Detta i varje fall då man dagligen utsätts för röken. Det är vanligt att drabbas även i tredje hand.

Gifterna kan transporteras till andra via kläder. Om man får tobaksrök på kläderna och sedan håller ett litet barn så utsätter man detta barn för livsfara! Det här är något som fler borde bli medvetna om för det gör att man kan ifrågasätta om det borde vara lagligt att röka på allmän plats utomhus.

Är e cigg farligt för andra?

Passiv rökning kan förhindras med e-cigg. De som undrar om e cigg ÄR farligt måste inse att det inte är som vanlig rökning. Här slipper man ju passiv rökning barn och vuxna kan skadas av, och den som röker elciggen kommer inte att skada lungor. På detta sätt har man löst problemet med passiv rökning.

Viktigt att betänka hur man påverkar sin omgivning

De som röker och vill fortsätta med detta kan ibland komma med passiv rökning argument som kan te sig som otroligt löjliga. Vissa rökare kan känna sig förföljda och förlöjligade. Om man vill fortsätta ånga kan man ju prova en el-cigarett, det är en mycket bättre hobby.

Alla kan behandla varandra bättre. Även produkter som parfym och kroppsvårdsprodukter kan störa andra. Det går bättre om man bara tänker till en extra gång. Det här gäller ju även de som äger butiker och restauranger.

Vill man få bort passiv rökning måste man sluta att röka. Det är ju ändå så att andra blir drabbade i så fall. Butiker bör också klura på andra starka dofter och kanske avgränsa för parfymallergiker.