Prova electrocigarette nästa gång

Många funderar över om man kan byta ut ut vanliga cigaretter mot e-cigg. Många experter tycker att electrocigarette inte assisterar vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men när man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigg icke farlig.

Ifall man nu ska lägga av blossa kan man använda sig av ett startkit där man får tillgång till åtskilliga olika smaker på sin e-cigg. Det här kan rentav vara det som gör att man känner lite mer inspiration samt tycker att det blir enklare att leva ett hälsosamt liv.

Hur länge kan jag blossa min e-cigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en e-cigg räcker. 1 000 bloss på ett batteri är inte ovanligt. Fast för att du ska kunna klara det måste du sköta om din produkt på korrekt sätt.

tobak

Kvalitet och utseende styr mestadels priset på en e–cigarett. Då du ska anskaffa din nästkommande e-cigg är batteriet avgörande, undersök detta noga då du köper dem online. Lägg till några kronor och hitta en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en mindre tid. Experimentera gärna en e-cigarett om du inte gjort det tidigare, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Man måste icke vara en vanlig rökare för att blossa e-cigg

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara tobaksrökare. Electrocigarette är inte med nikotin därför blir du inte beroende. Från och med nu blir samtliga belåtna när du feströker då du slipper drogen.

E-cigaretten kan vara svårslagen, den besvärar nämligen inte andra. E-juicerna kan producera flera behagliga smaker samt aromer. En e-cigarett kan sägas vara en nutida vattenpipa, bägge kan fyllas med väldoft. E-ciggen är utan de skadliga tobaksingredienserna.

Köp e-juice och e-cigaretter på internet

Vi föreslår att du handlar dessa produkter i Sverige. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan hitta nya smaker. Det här tar blossande till en helt ny nivå. Leta igenom hela sortimentet av e-cigg.

Handla din e-cigarett, läs därefter noggrant genom instruktionerna. Då får den ett längre liv samt du kan få ut mycket mer av en patron med ejuice.