e- cigarett farligt alternativt något som kan förlänga livet för så många?

Stundvis hör vi någon säga att e–cigg ska vara lika skadliga som vanliga cigg. Det här är dock inte sant. Cigaretter med tjära innehåller mycket mer gifter än vad elCigaretten gör. Om e cigarett är farligt eller inte kan vi enbart svara på om vi utför korrekta jämförelser.

e

Fast du skall ej tro att el-cigg är totalt ofarliga. Om du icke beställer e cigaretter som saknar nikotin bör ni räkna med att de kan vara lika beroendeframkallande som standard cigaretter.

E-juicen är det som skiljer el cigaretter utan nikotin från dom med.

Med andra ord är det enorm skillnad på el cigg utan nikotin och dom med. I Sverige så kan man blott tjacka den typ som är utan och då behöver vi ej bekymra dig för e cigaretter biverkningar som att bli beroende. Kom ihåg att du har att göra med elektronik som laddare och mer.

Man kan inte någonsin bli för säker med att undersöka sin e-cigg före hantering. För att undvika bekymmer med batterier som exploderar och liknande så är det alltså det bästa att shoppa svenskt. Det existerar ingen särskild e cigg åldersgräns om man köper utan nikotin men det säger sig självt att det här ej är något för kidsen. att sluta röka

El-cigaretter som saknar nikotin är inte vanebildande. Om du inte blossar är detta ett suveränt val. Om man önskar lägga av med att blossa kan man ju alltid fastna för nikotinet. Men kom ihåg du kan bruka de nikotinfria om du vill sluta tobaksröka oxå.

E- cigg är farligt när

Det är ingen bra tanke att starta med nikotincigg om du inte någonsin blossat tidigare. Är du ung och inte någonsin har blossat nikotin är det el cigg SOM ÄR FARLIG. Det kan dessutom vara en olustbetonad inkörsport till vanlig tobaksrökning.

Därför är cigg farliga

Vi drar fel deduktion om du tror att el cigarett ÄR farligt. Utifall man ställer dessa två mot varandra så rör det sej om enorma olikheter. Om man nu ska börja med så skall du börja med el-cigaretterna. I och med att många unga hellre blossar el cigaretter som saknar nikotin så kan vi se att den allmänna hälsan förbättras och miljön blir finare för alla!