Så kan man lyckas med rökavvänjning snabbare samt enklare

När man väl bestämt sig att sluta röka tobak bör ni finna en behandlingsmetod för att sluta röka som passar dej. Det finns många sluta röka tips och alla passar ej alla. Här är ett litet antal grejer du måste tänka på.

vape

Det är centralt att du är ärlig mot dig själv. Har man beslutat er? Om du ej är säker så finns det noll orsak till att satsa på rökavvänjning läkemedel samt annat som icke kommer att göra någon skillnad förrän man faktiskt är med på noterna.

Starta din rökavvänjning med e-ciggen

El-ciggen är till undsättning. En e-ciggen skapar ånga som smakar och doftar läckert. I Sverige så kan man i första hand anskaffa utan nikotin så vi kommer eventuellt att behöva någon typ av rökavvänjning spray eller tuggummin för att lyckas med att lägga av med att röka tobak. Det kan bli en mycket bra sammansättning.

El-cigaretten är mångsidig, man kan använda den överallt och det finns flera aromer att välja på. Man skadar ingen annan då du vejpar e-cigg så man kan blossa i bilen, på jobbet, i hissen och vart du än känner för det!

Medicin som hjälper dig med abstinensen

Numera finns det olika läkemedel mot abstinensen. Vilket läkemedel ni ska ta beror på din belägenhet. Hör med er läkare. En coach kan komma med råd och stödja dig i din kamp mot att bli rökfri.

Hypnos mot rökbegäret e cigaretter med nikotin

Man nyttjar hypnos som rökavvänjningsmetod nu. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Det finns många olika metoder att välja bland.

Använd dock bara professionella hypnotisörer. Se upp för dom oseriösa aktörerna.

Hitta sluta röka förslag på nätet i diskussionsforum

På nätet hittar du åtskilliga bra sluta röka förslag. Med stöd och hjälp av omgivningen går röksugavvänjningen bättre. Om du funderar på om det kommer att fungera att sluta med hjälp av elcigg så kan man ju fråga hur det gick för andra som tog denna väg och också ta reda på exakt hur dom lyckades.